Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Žilinský kraj

Zrážka dvoch áut v Strečne si vyžiadala zranených

Ilustračná snímka. Foto: TASR KR PZ v Žiline

Vodič citroenu prešiel z doposiaľ presne nezistených príčin do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcou škodou.

Strečno 5. septembra (TASR) – Pri zrážke Citroenu Berlingo a Škody Octavia na ceste prvej triedy v katastri obce Strečno (okres Žilina) sa v stredu ráno ľahko zranili 24-ročný vodič citroenu zo Žiliny a 25-ročná vodička škody z Martina. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.

Doplnil, že vodič citroenu prešiel z doposiaľ presne nezistených príčin do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcou škodou. "Obaja vodiči boli prevezení na ošetrenie a utrpeli predbežne ľahké zranenia. U vodičov alkohol vykonanými dychovými skúškami nezistili. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 7100 eur," uviedol krajský policajný hovorca.

"Cesta bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Policajti cestnú premávku usmerňovali a odkláňali po náhradných trasách. Aj po odstránení následkov dopravnej nehody v predmetnom úseku cestnú premávku monitorovali a v prípade potreby riadili a usmerňovali," dodal Moravčík.