Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia

Hviezdy z Paneláku v Michalovciach

Obchodné centrum Zemplín oslávilo 4. narodeniny s hercami z Paneláku. Fanúšikovia ich privítali ako v hollywoodskom filme.

Prešov 22. marca (TASR) - Obchodné centrum Zemplín oslávilo 4. narodeniny s hercami z Paneláku. Medzi ľuďmi spôsobili davovú psychózu. Fanúšikovia ich privítali ako v hollywoodskom filme. Do Michaloviec prišli lámači ženských sŕdc, Maslák s Kordiakom. Sprevádzala ich talentovaná kráska Angie.         

Bárta: Ako v hollywoodskom filme  

       

V obchodnom centre nastala v sobotu večer davová psychóza. Spôsobili ju herci z Paneláku. Ľudia pre nedostatok miesta ani nedýchali a pretláčali sa dopredu. ,,Vôbec som ich nevidela, nebezpečná kopa ľudí mi pripomínala čierny piatok v Amerike, neviem, čo by robili, ak by tu niekto odpadol,“ povedala nám Katarína, ktorá na podujatie prišla so svojimi deťmi. Herci z najsledovanejšieho slovenského seriálu prilákali do OC všetky vekové kategórie. Priestory boli tak naplnené, že príchod hercov na pódium trval niekoľko minút. Koridor im vytvárali ochrankári. Po seriálovej zvučke sa objavili medzi ľuďmi exkluzívni hostia. Verejnosť ich privítala šialeným výskotom. Z kopy ľudí boli prekvapení aj herci. Alexander Bárta si ich fotil mobilom. "Myslel som, že toto sa stáva len v hollywoodskych filmoch,“ povedal pri pohľade na početných fanúšikov, ktorí kričali.       

Maslák je v Michalovciach ako doma

        

Herci majú k východu blízko. Bárta pochádza z Košíc a Koleník sa už pokladá za Michalovčana. "Neďaleko Michaloviec mám už rodinu, takže som tu skoro doma,“ Koleník vysvetlil, že zo svadby svojej sestry. V skutočnom živote Kordiak nevie vyplniť daňové priznanie a Angie o sebe povedala, že nie je tak naivnou ženou. "Maslák mi pomáha na úradoch, kde nie som schopný sám nič vybaviť,“ zhodnotil pozitívne Koleník. Postavy zo seriálu ovplyvňujú ich životy. "Často sa mi stáva, že ľudia nevedia moje skutočné meno,“ posťažovala sa Pártlová. Známi herci majú stále svoje sny. Partlová snívala kedysi o muzikáli Rómeo a Júlia. "Autor muzikálu mi povedal, že na Júliu som už stará.“ Bárta nemá svoju vysnívanú postavu. Kolenik sníva o postave v historickom filme a diaľnici. Chcel by som, aby už dokončili diaľnicu z Bratislavy na východ. Panelákoví herci si splnili aj sladkú povinnosť, keď rozrezali narodeninovú tortu OC. Po nej sa pustili do autogramiády, ktorá bola kvôli masovým fanúšikom riadená ochrankou. Narodeninovú oslavu ukončili ohňostrojom.       

Veronika Cholewová, Prešovská univerzita Prešov