Zo škôl

Poznávací zájazd do Londýna

Školský servis, 3. mája 2012 12:29

Študenti Súkromnej strednej odbornej školy podnikania zo Senice v spolupráci s Cool school sa v apríli zúčastnili poznávacieho zájazdu do Londýna.

Senica 3. mája (TASR) - Študenti Súkromnej strednej odbornej školy podnikania zo Senice v spolupráci s Cool school sa v apríli zúčastnili poznávacieho zájazdu do Londýna.
Foto: Matej Kuchár/TASR


Cestou do Londýna sme si spravili celodennú zastávku v Bruseli, kde sme si pozreli viaceré pamiatky. Navštívili sme aj Európsky parlament, kde sme besedovali s asistentom europoslankyne Kataríny Neveďalovej. Navštívili sme aj Atómium.
Po dlhej noci v autobuse a dni strávenom v Bruseli sme sa premiestnili do mesta Calais kde sme prenocovali. Do hlavného mesta Veľkej Británie, kde sme prežili tri dni a dve noci, sme sa presunuli trajektom. Dni v Londýne sme prežili chodením po pamiatkach a vždy sa našiel čas aj na menšie nákupy.
Všetci sme si priniesli domov veľa suvenírov ale aj zážitkov.

Matej Kuchar, II.B, Súkromná stredná odborná škola podnikania, Senica
Zdielať článok na FacebookPáči sa mi TERAZ.SK na facebooku
Staňte sa fanúšikom a sledujte dôležité správy priamo na FB

Najnovšie články v rubrike

27. septembra 2016 9:18

V Trenčianskom kraji stúpne počet stredoškolákov technických odborov
Nárast o 1 % však bude na úkor ekonomických odborov, počet gymnazistov sa nezmení.

sk
25. septembra 2016 14:24

Internáty Prešovskej univerzity vynovili za 80.000 eur
Obnova sa dotkala tzv. nového internátu, v tom starom zrekonštruovali iba niektoré izby.

sk
25. septembra 2016 10:41

Žiaci polytechnickej školy sa môžu zamestnať v ružomberskej papierni
Absolventi nového študijného odboru mechatronik sa uplatnia priamo v ružomberskom celulózovo-papiernickom závode.

sk

Historický kalendár

- vyhlásili ho Svetová zdravotnícka organizácia (WHO), Svetová federácia pre zdravé srdce (WHF), UNESCO a pripomínal sa od roku 2000 vždy poslednú septembrovú nedeľu. ...


Najčítanejšie


Používaním stránok TERAZ.SK súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.

Viac