Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Šport

Poprad nepočíta s Vallušom, Brinckom, Česánekom a Svedbergom

Na snímke Štefan Valluš z Popradu. Foto: TASR - Henrich Mišovič

V tíme nebudú pokračovať ani Patrik Svitana, Tomáš Záborský, Peter Bates, Tyler Coulter, Ryan Dmowski, Oleksandr Peresunko, Peter Bjalončík, Dominik Jendek, Andrej Kukuča a Matej Paločko.

Poprad 17. mája (TASR) - Hokejový klub HK Poprad v piatok oznámil, že na nasledujúcu sezónu už nepočíta s brankárom Štefanom Vallušom a obrancami Borisom Brinckom, Borisom Česánekom a Viktorom Svedbergom.

"Nasledujúcim hráčom skončila po sezóne 2023/24 platná zmluva a klub sa s nimi nedohodol na jej predĺžení, alebo nebol záujem o pokračovanie spolupráce z jednej, alebo druhej strany. Všetkým uvedeným ďakujeme za ich služby a k tomu, že prispeli k premiérovej výhre v základnej časti a želáme len to najlepšie v ich nových pôsobiskách. S hráčmi, ktorých sme doposiaľ nespomenuli, prebiehajú rokovania a o ich výsledku budeme informovať," uviedol klub na oficiálnej stránke.

Poprad už vo štvrtok informoval, že v tíme nebudú pokračovať Patrik Svitana, Tomáš Záborský, Peter Bates, Tyler Coulter, Ryan Dmowski, Oleksandr Peresunko, Peter Bjalončík, Dominik Jendek, Andrej Kukuča a Matej Paločko.