Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Trenčiansky kraj

POŽIAR VÝROBNEJ HALY: Pri nočnom hasení strechy zasahovalo 10 hasičov

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Nočný požiar strechy výrobnej haly v Dubnici likvidovalo desať hasičov

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Dubnica nad Váhom 17. mája (TASR) - Desať profesionálnych hasičov z Dubnice nad Váhom a z Trenčína, s tromi cisternovými vozidlami, výškovou technikou a sanitným vozidlom, zasahovalo vo štvrtok (16. 5.) večer pri požiari výrobnej haly na Továrenskej ulici v Dubnici nad Váhom. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

Požiarom bola zasiahnutá strecha výrobnej haly, všetci zamestnanci boli ešte pred príchodom hasičov z haly bezpečne evakuovaní.

"Hasiči v dýchacích prístrojoch vystúpili na strechu objektu, nasadili jeden hasebný prúd a ručné práškové hasiace prístroje. Následne rozoberali konštrukciu strechy výrobnej haly a pomocou termovíznej kamery vyhľadávali a likvidovali skryté lokálne ohniská," doplnil hovorca.

Po likvidácii požiaru príslušníci HaZZ požiarisko skontrolovali termokamerou, miesto udalosti následne odovzdali zástupcovi spoločnosti. Pri udalosti sa nikto nezranil. Príčinu vzniku požiaru vyšetrujú znalci.