Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Banskobystrický kraj

Banskobystričan odišiel na poštu a zmizol bez stopy, pátrajú po ňom

Polícia v Banskej Bystrici sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 44-ročnom Miroslavovi Uhrínovi z Banskej Bystrice. Foto: TASR/KR PZ Banská Bystrica

Nezvestný muž je vysoký 168 centimetrov, štíhlej postavy, má vyholenú hlavu a zelené oči. Na temene hlavy má jazvu.

Banská Bystrica 28. septembra (TASR) - Polícia v Banskej Bystrici sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 44-ročnom Miroslavovi Uhrínovi z Banskej Bystrice.

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, menovaný je nezvestný od 18. septembra, keď o 14.00 h odišiel z miesta svojho bydliska na poštu a odvtedy nepodáva o sebe žiadne správy.

Nezvestný muž je vysoký 168 centimetrov, štíhlej postavy, má vyholenú hlavu a zelené oči. Na temene hlavy má jazvu. Naposledy mal oblečené krátke kockované nohavice, zelené tričko, čiernu šiltovku s krémovým šiltom a obuté mal sandále. Okolo pása mal pripevnenú tzv. ľadvinku.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania č. 158.