Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Banskobystrický kraj

Horná Ždaňa: Unikajúci šofér jazdil opitý a bez vodičského oprávnenia

Ako cez kopirák... Len nedávno sme vás informovali o 25-ročnom mužovi z obce Dolná Ždaňa, ktorý chcel opitý ujsť policajnej hliadke, pričom narazil do rodinného domu. Prešli presne tri týždne a mladý muž sa opäť ocitol v rukách polície. Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

Tentokrát vodič, ktorý jazdil napriek zadržanému vodičskému preukazu, nafúkal najprv 0,67 a pri opakovanej kontrole 1,04 promile.

Horná Ždaňa 20. júla (TASR) - Pod vplyvom alkoholu a bez vodičského oprávnenia jazdil 25-ročný muž z obce Dolná Ždaňa v okrese Žiar nad Hronom, ktorý sa v sobotu (18. 7.) podvečer snažil uniknúť policajnej hliadke. Polícia na sociálnej sieti informuje, že rovnakú situáciu s týmto mladým šoférom riešili už pred tromi týždňami, keď narazil autom do rodinného domu.

Tentokrát vodič, ktorý jazdil napriek zadržanému vodičskému preukazu, nafúkal najprv 0,67 a pri opakovanej kontrole 1,04 promile. "Jeden prípad ešte nie je uzavretý a mladý muž má na krku ďalší problém. Jedno je však isté, k miernejšiemu trestu mu to určite ani v jednom z prípadov nepomôže, skôr naopak," konštatuje na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.