Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Banskobystrický kraj

Mladík, ktorý nožom zaútočil na Banskobystričanku, je stále na úteku

Ilustračná snímka. Foto: TASR Jakub Kotian

Ako v utorok zverejnila banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, môže sa pohybovať kdekoľvek v Banskobystrickom kraji, ale aj na iných miestach Slovenska.

Banská Bystrica 5. novembra (TASR) – Pátranie po 22-ročnom Petrovi Albertym, ktorý mal v nedeľu (3. 11.) v centre Banskej Bystrice s nožom v ruke zaútočiť na mladú ženu, stále pokračuje.

Ako v utorok zverejnila banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, môže sa pohybovať kdekoľvek v Banskobystrickom kraji, ale aj na iných miestach Slovenska. Pridala ďalšie fotografie muža na úteku a z kamerových záberov je zrejmé, že sa maskuje "šiltovkou".



"Naďalej vyzývame občanov, ktorí spozorujú muža na fotke, aby okamžite zavolali na číslo 158. Informácie je možné poskytnúť tiež na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, ako aj na oficiálnej stránke polície Banskobystrického kraja na sociálnej sieti Facebook. Mladík je podozrivý z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu," uvádza polícia.

Zdôrazňuje, že úkonmi, ktoré doteraz vykonala, zistila, že hľadaný môže mať psychické problémy a jeho konanie môže byť nevyspytateľné. Polícia na prípade intenzívne pracuje a občanov žiada o zvýšenú opatrnosť.