Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Banskobystrický kraj

Pomôžte nájsť: Polícia pátra po nezvestnej 13-ročnej Adriane

Polícia pátra po nezvestnej 13-ročnej Adriane Birdáčovej Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Nezvestná 6. decembra o 11.30 h odišla z miesta prechodného pobytu v obci Zolná na neznáme miesto a doposiaľ nepodala o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie.

Zvolen 14. decembra (TASR) – Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 13-ročnej Adriane Birdáčovej zo Zvolena.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, nezvestná 6. decembra o 11.30 h odišla z miesta prechodného pobytu v obci Zolná na neznáme miesto a doposiaľ nepodala o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie. Pri odchode nemala so sebou žiadne veci.

„Adriana Birdáčová je 165 cm vysoká, váži 55 kg, má hnedé oči a tmavohnedé, rovné vlasy dlhé po plecia. Naposledy mala na sebe oblečenú modrú mikinu s kapucňou a modré rifle. Obuté mala čierne kožené čižmy na šnurovanie s hrubou podrážkou,“ priblížila hovorkyňa.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej dievčine oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania č. 158.