Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Banskobystrický kraj

Polícia pátra po nezvestnom Mariánovi z Hnúšte, má choré srdce

Na snímke nezvestný 58-ročný Marián Turic z Hnúšte. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Nezvestný bol hospitalizovaný v banskobystrickej nemocnici po srdcovej príhode.

Rimavská Sobota 14. decembra (TASR) – Polícia v Rimavskej Sobote sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 58-ročnom Mariánovi Turicovi z Hnúšte. Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, nezvestný bol hospitalizovaný v banskobystrickej nemocnici po srdcovej príhode.

„V nemocnici dňa 12. decembra podpísal reverz a na vlastnú žiadosť odišiel, pričom na miesto trvalého bydliska sa nevrátil. Ide o pacienta chorého na srdce, nemal u seba občiansky preukaz, mobilný telefón ani peniaze,“ priblížila hovorkyňa.

Marián Turic je vysoký 180 cm, štíhlej postavy so vzpriameným držaním tela. Má modré oči a prešedivené vlasy ostrihané nakrátko. Na ľavej ruke má tetovanie škorpióna, aktívne hovorí slovensky a nemecky, jeho reč je plynulá. Oblečenú mal zelenú vetrovku, modré rifle, vlnený sveter béžovej farby a so sebou mal cestovnú tašku čiernej farby.

„Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania č. 158,“ uzavrela hovorkyňa.