Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Banskobystrický kraj

Banskobystričania budú hodnotiť rok činnosti predsedu BBSK

Archívna snímka. V piatok 20. decembra 2013 v Banskej Bystrici počas slávnostného zasadnutia zastupiteľstva Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) sa ujal svojej funkcie novozvolený predseda BBSK Marian Kotleba. Foto: FOTO TASR/Dušan Hein

Hovoriť sa bude o témach a riešeniach, ktoré priniesol prvý funkčný rok novozvoleného krajského zastupiteľstva a jeho predsedníctva.

Banská Bystrica 22. februára (TASR) - Banskobystrické združenie Nie v našom meste usporiada v pondelok 23. februára o 19.00 h v Záhrade – Centre nezávislej kultúry verejnú diskusiu, spojenú s hodnotením činnosti Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) a jeho predsedu Mariana Kotlebu v roku 2014.

Hovoriť sa bude o témach a riešeniach, ktoré priniesol prvý funkčný rok novozvoleného krajského zastupiteľstva a jeho predsedníctva. Diskutovať spolu s moderátorom Radom Slobodom budú poslanec BBSK Ľubomír Motyčka a koordinátorka projektu WatchBBSK Ingrid Kosová. Špeciálnym hosťom diskusie bude Jaro Viňarský, tanečník a choreograf.

Podujatie je súčasťou projektu WatchBBSK, ktorý realizuje občianske združenie Quo Vadis a Antigona. Finančne je podporený z programu Aktívne občianstvo a inklúzia, ktorý podporuje Island, Lichtenštajnsko a Nórsko. Program realizuje Nadácia Ekopolis s partnermi.