Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Banskobystrický kraj

Polícia pátra po nezvestnom Pavlovi Kucbelovi zo Zvolena

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 23-ročnom Pavlovi Kucbelovi zo Zvolena. Foto: FOTO TASR - KR PZ v Banskej Bystrici

Pavel Kucbel je 185 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má modré oči a blond vlasy, v súčasnosti ostrihané dohola.

Zvolen 31. júla (TASR) – Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 23-ročnom Pavlovi Kucbelovi zo Zvolena. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici Mária Faltániová, matka s ním bola naposledy v telefonickom kontakte 20. júla.

Povedal jej, že mu je zle, avšak neuviedol, kde sa nachádza a domov sa nevrátil. Od uvedenej doby sa nezvestný zdržiava na neznámom mieste a doposiaľ nepodal o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie,“ konkretizovala hovorkyňa.

Pavel Kucbel je 185 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má modré oči a blond vlasy, v súčasnosti ostrihané dohola. „Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na najbližšom útvare PZ, na linku tiesňového volania číslo 158 alebo prostredníctvom správy na stránke polície Banskobystrického kraja na sociálnej sieti,“ dodala hovorkyňa.