Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Banskobystrický kraj

VIDELI STE HO? Polícia pátra po Róbertovi Berkym

Na snímke nezvestný Róbert Berky. Foto: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Polícia žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámila na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na telefónnom čísle 158.

Rimavská Sobota 8. júla (TASR) – Polícia v Rimavskej Sobote pátra po nezvestnom 43-ročnom Róbertovi Berkym z obce Hostice. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, muž trpí psychickými problémami a neliečenie jeho stavu môže u neho spôsobovať agresivitu.

„Nezvestný naposledy v januári 2021 cez sociálnu sieť kontaktoval svojho brata, ktorému povedal, že si musí ísť do Maďarska niečo vybavovať. Od uvedenej doby nemá rodina o nezvestnom žiadne informácie a nevedia ani, kde by sa mohol v súčasnej dobe nachádzať,“ priblížila Faltániová.

Muž je podľa popisu vysoký približne 166 až 170 centimetrov, má štíhlu postavu a čierne až prešedivené vlasy. Naposledy mal oblečenú modrú vetrovku, čierny pulóver, biele tričko a tmavomodré rifle. Polícia žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámila na najbližšom útvare PZ, alebo na telefónnom čísle 158.