Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Banskobystrický kraj

Polícia rieši prípad zbitého štvorročného chlapčeka v Brezne

Zo zločinu ublíženia na zdraví obvinil policajný vyšetrovateľ 30-ročného muža z okresu Brezno. FOTO TASR - KR PZ v Banskej Bystrici, 3. decembra 2019 Foto: TASR

Vyšetrovateľ podľa ich slov obvineného muža umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby.

Brezno 3. decembra (TASR) – Zo zločinu ublíženia na zdraví obvinil policajný vyšetrovateľ 30-ročného muža z okresu Brezno. O prípade informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na svojej internetovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj.

Začiatkom minulého týždňa došlo k fyzickému napadnutiu len štvorročného chlapčeka. Obvinený muž dieťaťu bitkou a kopancami spôsobil veľmi vážne zranenia po celom tele. Chlapčeka po prevezení do nemocnice ihneď operovali a stále je v ohrození života,“ uvádzajú policajti.

Vyšetrovateľ podľa ich slov obvineného muža umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Sudca okresného súdu už rozhodol o jeho väzobnom stíhaní.

Prípad je v štádiu vyšetrovania a keďže ide o veľmi citlivý prípad, podrobnejšie informácie zverejníme, až keď to dovolí procesná situácia,“ dodávajú policajti.