Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Banskobystrický kraj

Hľadá sa páchateľ: Do večierky prišiel so zbraňou, napokon ušiel

Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý v piatok 23. novembra 2018 okolo 18.15 h v Lučenci na Partizánskej ulici vošiel do večierky, krátkou zbraňou mieril na predavačku a pýtal od nej peniaze. Foto: TASR/KR PZ Banská Bystrica

Vyšetrovateľ v Lučenci už začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže.

Lučenec 26. novembra (TASR) – Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý v piatok (23.11.) okolo 18.15 h v Lučenci na Partizánskej ulici vošiel do večierky, krátkou zbraňou mieril na predavačku a pýtal od nej peniaze. Keď zbadal prichádzajúcich zákazníkov, odišiel. Vyšetrovateľ v Lučenci už začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. TASR o tom v pondelok informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

"V súvislosti s vyšetrovaním tohto prípadu pátrame po mužovi vo veku 20 až 25 rokov, ktorý je vysoký približne 180 centimetrov, športovej postavy a má šedé oči. Na hlave mal šedú šiltovku, oblečenú zelenú bundu a pod ňou pletený sveter, ktorého vrchnú časť mal natiahnutú cez ústa a nos. Pred predajňou čakala mladá žena, s ktorou páchateľ ušiel," uviedla hovorkyňa.

Polícia žiada občanov, ak podľa popisu spoznali podozrivú osobu alebo by vedeli poskytnúť k prípadu akékoľvek informácie, aby ich oznámili na linku tiesňového volania č. 158, prípadne prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru.