Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Banskobystrický kraj

Pri požiari rodinného domu zomrel človek, dvaja sa zranili

Ilustračné foto FOTO TASR/Milan Podmaník

Momentálne nie je jasné, kto pri požiari zomrel. Informácie sa rôznia v tom, či to bol dospelý človek, alebo maloletá osoba.

Jelšovec 8. júna (TASR) - Pri požiari rodinného domu v obci Jelšovec v okrese Lučenec dnes popoludní zahynul jeden človek. Podľa informácií Bernadety Múdrej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) sa ďalší dvaja ľudia zranili.

Hasiči z Lučenca v týchto chvíľach ešte stále zasahujú pri požiari rodinného domu. "Hasičom prípad ohlásili krátko pred druhou hodinou popoludní. Podľa doterajších informácií sa zranili dve osoby a jeden človek zomrel. Zranených ošetrila záchranná zdravotná služba a previezla do najbližšej nemocnice," informovala Múdra.

Polícia sa k prípadu zatiaľ nevyjadruje. "Môžem povedať len toľko, že na miesto vyrazil policajný vyšetrovateľ," doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Momentálne nie je jasné, kto pri požiari zomrel. Informácie sa rôznia v tom, či to bol dospelý človek, alebo maloletá osoba. "Som na ceste na miesto prípadu," stroho konštatoval hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ Erik Piater.