Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Banskobystrický kraj

Ako hľadať talenty, povie manažér Microsoftu, radil aj B. Gatesovi

Ilustračná snímka Foto: TASR/AP

Na podujatí Objav svoje silné stránky vystúpi v Banskej Bystrici s prednáškou a predstaví vlastný recept na hľadanie skrytých talentov.

Banská Bystrica 24. októbra (TASR) – Úspešného českého manažéra, globálneho stratéga, mentora a kouča Jana Mühlfeita, prezidenta spoločnosti Microsoft pre Európu, privítajú 27. októbra o 17.30 h v aule Rotunda Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici.

Na podujatí Objav svoje silné stránky, ktoré organizuje občianske združenie ZADOBE, vystúpi s prednáškou a predstaví vlastný recept na hľadanie skrytých talentov. TASR o tom informovala Mária Svidroňová z uvedeného združenia.

"Mühlfeit pracoval 21 rokov ako jeden z najúspešnejších vrcholových manažérov v Microsofte. Radil aj Billovi Gatesovi. Na základe vlastných skúseností vytvoril unikátnu metodiku, ako pracovať so svojimi silnými stránkami a talentmi," uviedla Svidroňová.

Podujatie je súčasťou projektu Uvedomelá mládež, ktorého cieľom je okrem iného zvyšovať kompetencie mladých ľudí na zapájanie sa do aktívneho občianstva. Projekt bol podporený z Fondu pre mimovládne organizácie prostredníctvom programu Aktívne občianstvo a inklúzia, ktorý spravuje konzorcium Nadácia Ekopolis, Nadácia SOCIA a Nadácia pre deti Slovenska.