Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Banskobystrický kraj

Termálne kúpalisko v Sklených Tepliciach otvorí svoje brány v sobotu

Na archívnej snímke kúpalisko v Sklených Tepliciach. Foto: TASR Jana Vodnáková

Kúpalisko v Sklených Tepliciach mnohých láka najmä svojou liečivou vodou.

Sklené Teplice 29. júna (TASR) - Letné termálne kúpalisko v Sklených Tepliciach (okres Žiar nad Hronom) privíta prvých tohtoročných návštevníkov v sobotu 4. júla.

"Keďže situácia v súvislosti s ochorením COVID-19 bola aj pre nás náročná, snažili sme sa urobiť maximum, aby sme mohli kúpalisko otvoriť aj túto letnú sezónu," uviedla Ivana Marušková z Liečebných termálnych kúpeľov Sklené Teplice.

Dodala, že kúpalisko sa prevádzkovateľ snažil zveľadiť a obnoviť areál, a pripraviť ho tak, aby sa jeho klienti cítili dobre a v bezpečí. Pripomenula tiež, že počas prevádzky sa budú riadiť hygienickými nariadeniami, ktoré sú stále v platnosti.

"Ceny vstupného sme sa snažili zachovať tak ako minulý rok, mierne navýšenie nastalo len pri niektorých vstupoch," dodala Marušková.

Kúpalisko v Sklených Tepliciach mnohých láka najmä svojou liečivou vodou. V areáli sa nachádzajú tri bazény - rekreačný, ktorý slúži na plávanie, detský bazén pre deti do desať rokov a sedací bazén, ktorý slúži na vyhriatie organizmu, svalov a nervového systému.