Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Banskobystrický kraj

Tisovec patrí nadšencom terénnych áut, začína sa Off Road Tisovec

Úvodný štvorkilometrový okruh mestom absolvujú vo štvrtok večer 24. apríla 2014 účastníci 10. ročníka Off Road Tisovec. Ako pre TASR povedal organizátor podujatia Ľuboš Manica, predpokladajú, že v okolí Tisovca bude až do nedele 27. apríla súťažiť 250 nadšencov terénnych áut. Slávnostné otvorenie súťaže je naplánované na štvrtok na 20.00 h. Foto: TASR/Ján Siman

Technické kontroly a registráciu absolvujú aj v tejto chvíli účastníci 10. ročníka Off Road Tisovec.

Tisovec 24. apríla (TASR) - Úvodný štvorkilometrový okruh mestom absolvujú dnes večer účastníci 10. ročníka Off Road Tisovec. Ako pre TASR povedal organizátor podujatia Ľuboš Manica, predpokladajú, že v okolí Tisovca bude až do nedele súťažiť 250 nadšencov terénnych áut.



Technické kontroly a registráciu absolvujú aj v tejto chvíli účastníci 10. ročníka Off Road Tisovec. Slávnostné otvorenie súťaže je naplánované na 20.00 h. Vodiči terénnych vozidiel potom prejdú približne štvorkilometrový okruh cez mesto, štart bude z rampy v centre mesta. "Toto sú špeciality vzhľadom na to, že máme takéto jubileum. Pravidelní návštevníci už vedia, čo ich približne čaká. V piatok a sobotu to budú trate dlhé približne 110 kilometrov v teréne v okolí Tisovca a v nedeľu nás čaká špeciál v dolinke. Zatiaľ nám beží registrácia, ale verím, že všetci, čo poslali prihlášku aj naozaj prídu. Očakávame približne 250 terénnych áut a ich posádok," povedal Manica.