Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Banskobystrický kraj

V herni pod Urpínom vyčíňali dvaja výtržníci

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Dvaja muži v zábavnom zariadení na Kapitulskej ulici v pondelok podvečer rozlievali po miestnosti pivo, rozbíjali poháre a následne napadli privolaných pracovníkov SBS, pričom jedného zranili.

Banská Bystrica 20. januára (TASR) - Výtržníkov, ktorí sa "zabávali" v herni, stíha polícia v Banskej Bystrici. Dvaja muži v zábavnom zariadení na Kapitulskej ulici v pondelok (19.1.) podvečer rozlievali po miestnosti pivo, rozbíjali poháre a následne napadli privolaných pracovníkov SBS, pričom jedného zranili.

Ako dnes TASR informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, páchatelia po tom, ako v herni porozlievali pivo, rozbili asi dva poháre a rozhadzovali pomaranče boli vyzvaní čašníčkou k uhradeniu účtu za vypité nápoje a spôsobenú škodu. Zaplatiť však nechceli ani po príchode pracovníkov SBS. Jedného z ochrankárov navyše jeden z nich napadol a opakovane ho udieral päsťami do hlavy, pričom mu spôsobil zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Pri útoku došlo k poškodeniu zariadenia baru, čím vznikla škoda odhadnutá na 150 eur.

Polícia na mieste činu oboch útočiacich mužov zadržala a v súčasnosti s nimi vykonáva procesné úkony.