Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Banskobystrický kraj

Z bundy zavesenej v reštaurácii ukradol zlodej 700 eur

Zákazníka v reštaurácii na Dolnej ulici v Banskej Bystrici okradol doposiaľ neznámy páchateľ o 700 eur. Zobral mu ich z vrecka bundy zavesenej na nástennom vešiaku v priestoroch reštaurácie. Polícia v Banskej Bystrici začala trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže Foto: TASR - KR PZ

Polícia žiada občanov, ktorí spoznali podozrivého muža na zábere, aby zatelefonovali na číslo 158.

Banská Bystrica 10. februára (TASR) – Zákazníka v reštaurácii na Dolnej ulici v Banskej Bystrici okradol doposiaľ neznámy páchateľ o 700 eur. Zobral mu ich z vrecka bundy zavesenej na nástennom vešiaku v priestoroch reštaurácie. Polícia v Banskej Bystrici začala trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže.

Ako dnes TASR informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, ku krádeži došlo v stredu (3.2.) okolo obeda. Zachytila ho však bezpečnostná kamera.

"Po páchateľovi trestného činu stále pátrame. Žiadame občanov, ak podozrivého muža na záberoch spoznali, aby polícii na čísle 158, oznámili akékoľvek informácie o jeho totožnosti. Za tento prečin hrozí trest odňatia slobody až na dva roky," dodala hovorkyňa.