Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Basketbal

Klub Iskra Svit predĺžil kontrakt pre trénerské duo Jugo a Ištvánik

Ilustračná snímka. Foto: TASR – Oliver Ondráš

Chorvátsky kormidelník Jugo si tak predĺži tretie pôsobenie na lavičke Svitu. Ku kormidlu družstva sa dostal na začiatku sezóny 2019/2020, keď nahradil vo funkcii svojho krajana Igora Prtoriča.

Svit 22. júla (TASR) - Basketbalisti Iskry Svit pôjdu do sezóny 2020/2021 s osvedčenou trénerskou dvojicou. Nové kontrakty dostali Chorvát Rudolf Jugo a jeho asistent Róbert Ištvánik.

Chorvátsky kormidelník si tak predĺži tretie pôsobenie na lavičke Svitu. Ku kormidlu družstva sa dostal na začiatku sezóny 2019/2020, keď nahradil vo funkcii svojho krajana Igora Prtoriča. Pre Juga to bude už piaty rok vo Svite, s klubom získal v minulosti Slovenský pohár a ligový bronz. Spolu s ním pokračuje v pozícii asistenta Ištvánik. Ako domáci "produkt“ mal v predchádzajúcom ročníku premiéru na lavičke, v SBL-ke získaval cenné skúsenosti.

"S prácou dvojice Jugo a Ištvánik sme boli v predchádzajúcej sezóne spokojní, tým pádom bolo naše rozhodovanie jednoduché,“ vyjadril sa pre oficiálnu klubovú webstránku prezident klubu Ján Drobný.