Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Basketbal

Karlovka získala na asistentský post Tomáša Poláka

Na snímke Nenad Miloševič (Inter) počas zápasu predohrávky 27. kola Eurovia SBL medzi BK Inter Bratislava a VŠEMvs Karlovka Bratislava 5. januára 2016 v Bratislave Foto: TASR - Martin Baumann

Polák pôsobil predchádzajúce dva roky na asistentskom poste v Interi Bratislava, kde získal dvakrát Slovenský pohár a dva ligové bronzy.

Bratislava 17. júna (TASR) - Basketbalový klub VŠEMvs Karlovka Bratislava skompletizoval trénerské duo, ktoré povedie tím v sezóne 2016/2017. Na post asistenta trénera prichádza z BK Inter Bratislava Tomáš Polák. Informáciu priniesla oficiálna stránka klubu.

"Potešilo nás, že sa ambiciózny tréner Tomáš Polák rozhodol prijať našu ponuku. Podpísal dlhodobú zmluvu na dve sezóny s dvojročnou opciou. Stane sa tak asistentom trénera v A-tíme, ako aj hlavným trénerom nášho prvoligového tímu," povedal generálny manažér A-tímu František Kubala.

Polák pôsobil predchádzajúce dva roky na asistentskom poste v Interi Bratislava, kde získal dvakrát Slovenský pohár a dva ligové bronzy. "Model Karlovky ponúka dobré základy pre koncepčnú prácu, ktorá je všeobecne kľúčom k úspechu. Každý model má však svoje plusy aj mínusy, preto musíme vyťažiť čo najviac z pozitív," vyjadril sa nový asistent trénera Karlovky.