Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Basketbal

Levickí Patrioti získali do tímu krídelníka Jaroslava Musila

Na snímke vpravo Jaroslav Musil (Inter) a vľavo John Petrucelli (Svit) v basketbalovom zápase mužov 1. kola Eurovia SBL medzi BK Inter Bratislava - Iskra Svit 4. októbra 2015 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann

Slovenský krídelník odohral v sezóne 2015/2016 v drese Interu 28 stretnutí.

Levice 30. júna (TASR) - Účastník Eurovia Slovenskej basketbalovej ligy BK Levickí Patrioti získal z konkurenčného BK Inter Bratislava 26-ročného slovenského krídelníka Jaroslava Musila. Informáciu priniesla oficiálna klubová webstránka.

Musil sa premiérovo predstaví v inom ako žlto-čiernom drese. "Levice sa mi ozvali krátko po skončení sezóny. Volal mi tréner Teo Hojč, ktorého záujem o mňa ma potešil. Dostal som aj ponuku z Interu, chcem sa však posunúť niekde ďalej, chcem získať nové skúsenosti a myslím si, že práve ponuka z Levíc bola pre mňa tou správnou voľbou. Osobne by som chcel opäť o niečo basketbalovo vyrásť, tímu chcem pomôcť na ihrisku kvalitnou obranou, ziskami lôpt a rýchlymi protiútokmi," vyjadrila sa k podpisu zmluvy nová levická posila.

Slovenský krídelník odohral v sezóne 2015/2016 v drese Interu 28 stretnutí s priemerom 4,4 bodu a 1,2 doskoku na zápas. "Jaro Musil prichádza do Levíc s cieľom ukázať svoj potenciál, ktorý naznačil už v niektorých zápasoch v poslednej sezóne v drese Interu, nedokázal ho však adekvátne preukázať, keďže v žlto-čiernom drese bola obrovská konkurencia skúsených hráčov. U nás priestor určite dostane a bude už len na ňom, ako ho dokáže využiť," povedal generálny manažér Levíc Ladislav Garaj.