Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Basketbal

NBA: Člen Denveru Nuggets sa nakazil koronavírusom

Pivot Sacramento Kings Nemanja Bjelica, vpredu vľavo, pivot Denveru Nuggets Paul Millsap, a obranca Kings Yogi Ferrell v zápase NBA Sacramento Kings - Denver Nuggets. Foto: TASR/AP

Z hráčov NBA testovali pozitívne doteraz sedem basketbalistov, vrátane hviezdneho Kevina Duranta z Brooklynu Nets a kľúčových hráčov Utahu Jazz Rudyho Goberta a Donovana Mitchella.

Denver 19. marca (TASR) - Klub basketbalovej NBA Denver Nuggets oznámil, že jeden z jeho členov má pozitívny test na koronavírus. Nespresnil, či ide o hráča alebo iného člena organizácie.

Klub zverejnil informáciu v oficiálnom stanovisku. "Osobu testovali na koronavírus 16. marca po tom, ako sa u nej začali prejavovať príznaky. V súčasnosti je pod kontrolou lekárskeho personálu a v izolácii," informoval klub z Colorada.

Z hráčov NBA testovali pozitívne doteraz sedem basketbalistov, vrátane hviezdneho Kevina Duranta z Brooklynu Nets a kľúčových hráčov Utahu Jazz Rudyho Goberta a Donovana Mitchella. V USA aktuálne evidujú vyše 10.000 prípadov nakazenia koronavírusom, 160 osôb chorobe podľahlo. Informovala o tom agentúra AFP.