Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Basketbal

Traja hráči širšieho kádra USA nepokračujú pre vírus v príprave

Basketbal Foto: TASR/Michal Svítok

Všetci traja boli súčasťou tzv. Select Tímu USA, ktorý v Las Vegas momentálne pomáha "áčku" americkej reprezentácie v príprave na olympijský turnaj v Tokiu.

Las Vegas 9. júla (TASR) - Traja hráči širšieho kádra americkej basketbalovej reprezentácie museli opustiť prípravný predolympijský kemp v Las Vegas. Immanuel Quickley z New Yorku Knicks a dvojica Miles Bridges a P.J. Washington z tímu NBA Charlotte Hornets zamierili do izolácie na základe Covid protokolu, informoval portál ESPN.

Všetci traja boli súčasťou tzv. Select Tímu USA, ktorý v Las Vegas momentálne pomáha "áčku" americkej reprezentácie v príprave na olympijský turnaj v Tokiu. Select Tím je zložený z trinástich mladých talentov zámorskej profiligy, doplnený je o štyroch "veteránov" so skúsenosťami z národného tímu. Do modelovaného štvrtkového zápasu proti A-tímu nenastúpil ani Isaiah Stewart z Detroitu Pistons, ktorého trápia problémy s členkom. Basketbalistov USA čaká prvý prípravný zápas pred OH v sobotu v Las Vegas proti Nigérii.