Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Bratislava

AŠK Inter Bratislava pozýva na Deň otvorených dverí

AŠK Inter Bratislava Foto: TASR/Eduard Fašung

V novodobej histórii tejto najväčšej bratislavskej športovej asociácie ide o prvú takúto akciu.

Bratislava 19. júna (TASR) - Súčasní i budúci fanúšikovia žlto-čiernych farieb bratislavského Interu môžu v sobotu (20.6.) zažiť Deň otvorených dverí (DOD), ktorý v priestoroch športovej haly na Pasienkoch pripravila Asociácia športových klubov Interu Bratislava. DOD bude spojený aj s náborom detí do športových klubov.

Podujatie sa začína o 09.00 ráno a trvať bude do 18.00 h. Jednotlivé kluby pripravia pre deti rôzne atrakcie a ukážky svojho športového umenia, nebudú chýbať prekážková dráha, loptové hry, trenažéry, kolky. "Zaujímavosťou je aj horolezecká stena a ukážky vodných športov, budeme prezentovať naše motorové člny či kanoe, o ktorých povie návštevníkom viac napríklad aj účastník olympijských hier Marek Krajčovič," informoval TASR prezident AŠK Inter Bratislava Andrej Kolesík. Dodal, že návštevníci si budú môcť pozrieť aj bicykel, na ktorom pretekal Peter Sagan.

Kolesík verí, že počas podujatia pribudnú do klubov Interu mladí nádejní športovci. "Naši zástupcovia a tréneri budú pripravení odpovedať na všetky otázky rodičov i detí," dodal Kolesík.

V novodobej histórii tejto najväčšej bratislavskej športovej asociácie ide o prvú takúto akciu.

AŠK Inter Bratislava je zoskupením 12 športových klubov – atletika, basketbal, hádzaná, rýchlostná kanoistika, kolky, športová gymnastika, rekreačná telesná výchova a šport, tenis, turistika, vodné lyžovanie a vodný motorizmus. AŠK Inter vznikol 1. júla 1940 ako ŠK APOLLO a úspechy jej športovcov radia klub z bratislavských Pasienkov medzi najvýznamnejšie športové organizácie na Slovensku.