Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Bratislava

Požiar bytu v Dúbravke má druhú obeť

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Žena zomrela v nemocnici na Antolskej ulici v Petržalke. Pri požiari v bytovom dome na Ulici Ľuda Zúbka v bratislavskej mestskej časti Dúbravka zasahovalo v noci zo štvrtka na piatok 23 hasičov.

Bratislava 7. novembra (TASR) – Požiar bytu v bratislavskej Dúbravke, ktorý vypukol v noci zo štvrtka na piatok (4.11.), má druhú obeť. Aj napriek snahe zdravotníkov v Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) na Antolskej ulici v Petržalke dnes zraneniam podľahla žena, ktorá bola do nemocnice privezená vo veľmi vážnom stave. TASR o tom informovala hovorkyňa UNB Zuzana Eliášová.

" V Nemocnici Ružinov zostáva vo vážnom stave, no mimo ohrozenia života mladý muž, ktorému naši zdravotníci poskytujú maximálnu potrebnú zdravotnú starostlivosť," podotkla Eliášová. Pri požiari v bytovom dome na Ulici Ľuda Zúbka v bratislavskej mestskej časti Dúbravka zasahovalo v noci zo štvrtka na piatok 23 hasičov. Podľa informácií Zuzany Farkasovej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave vznikol požiar v byte na 3. poschodí, cez vchodové dvere sa rozšíril na chodbu, pričom došlo k silnému zadymeniu spoločných priestorov schodiska od tretieho až po ôsme podlažie.

Pri hasení požiaru bolo na chodbe jedného z poschodí obytného domu nájdené telo 20-ročnej ženy bez známok života. Záchranári celkovo evakuovali 25 ľudí.