Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

V Bratislave dnes otvárajú prvé letné kúpaliská

Tri bratislavské kúpaliská - Delfín,Tehelné pole a Rosnička, otvorili svoje brány pre verejnosť, čím oficiálne odštartovali letnú sezónu. Snímka z kúpaliska Delfín. V Bratislave 1. júna 2015. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Aktuálne informácie o otvorení prevádzok a otváracích hodinách sú dostupné na webovej stránke www.starz.sk., ktorá bude o stave otvorenia sezóny priebežne informovať.

Bratislava 1. júna (TASR) – V hlavnom meste už otvárajú prvé letné kúpaliská. Od dnešného dňa sa môžu Bratislavčania okúpať na kúpalisku Rosnička, Delfín a na Tehelnom poli. Od utorka (2.6.) má zase svoje brány otvoriť aj letné kúpalisko v Lamači. TASR o tom informovala Katarína Kohútiková z oddelenia komunikácie a marketingu bratislavského magistrátu.

V piatok 5. júna by mali ešte otvoriť letné kúpalisko Krasňany a Rača, v sobotu 6. júna zase Areál zdravia Zlaté piesky. "Všetko, samozrejme, závisí od počasia," dodala Kohútiková.

Na návštevníkov čakajú na kúpaliskách aj zmeny. Zlaté piesky majú podľa Kohútikovej zrekonštruovaný vstup do areálu a jeho terén upravili. Na Rosničke prešiel rekonštrukciou detský bazén a v priebehu júna sa má tiež detský areál rozšíriť o nové preliezačky a atrakcie. "Inovovalo sa aj v areáli kúpaliska Rača, pričom novým atrakciám a preliezačkám sa potešia opäť tí najmenší," dodala Kohútiková.