Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Bratislava

Bratislavským hasičom sa podarilo zlikvidovať požiar autobusu MHD

Hasiči zasahujú v Bratislave pri požiari autobusu, 22. novembra 2016. Foto: FB

Pri požiari zasahovalo 12 príslušníkov s tromi kusmi hasičskej techniky.

Bratislava 22. novembra (TASR) - Bratislavskí hasiči zlikvidovali požiar autobusu mestskej hromadnej dopravy (MHD) pri Vajnoroch. TASR o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

"Na mieste zostalo už iba jedno vozidlo, ostatní sa vrátili na základňu," informovali, pričom pri požiari zasahovalo 12 príslušníkov s tromi kusmi hasičskej techniky.

"Vodič autobusu linky č. 65 spozoroval zadymenie v zadnej motorovej časti vozidla. Ihneď zabezpečil odstavenie vozidla, výstup cestujúcich a okamžite udalosť nahlásil na dispečing Dopravného podniku Bratislava, ktorý zabezpečil na miesto všetky záchranné zložky. Udalosť sa našťastie zaobišla bez zranení," pre TASR to uviedla hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová.

Toto sú obmedzenie v súvislosti s požiarom autobusu


Polícia oznamuje vodičom, že z dôvodu technickej poruchy vozidla MHD a jeho následného požiaru je momentálne neprejazdný zjazd od mestskej časti Vajnory na Seneckú cestu v smere do mesta. TASR informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Senecká cesta je v oboch jazdných smeroch prejazdná, rovnako je v oboch smeroch prejazdný úsek cesty D1 v smere do mestskej časti Vajnory. V tejto súvislosti vyzývame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby zvýšili pozornosť pri prejazde uvedeným úsekom," uviedol Szeiff.