Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

Dopravný podnik upozorňuje vodičov na mimoriadnu uzáveru

Bratislavskí hasiči práve zasahujú na moste Lafranconi – smerom do Petržalky v Bratislave pri hromadnej dopravnej nehode. Na snímke pohľad na most Lafranconi. Foto: TASR/Michal Svítok

Bratislavský dopravný podnik upozorňuje vodičov na mimoriadnu uzáveru priecestia cez električkovú koľajovú trať pod Mostom Lafranconi.

Bratislava 17. decembra (TASR) - Bratislavský dopravný podnik upozorňuje vodičov na mimoriadnu uzáveru priecestia cez električkovú koľajovú trať pod Mostom Lafranconi.

Priecestie bude uzavreté pre nevyhnutnú havarijnú opravu od 18. decembra od 20.00 h do 19. decembra najneskôr do 05.30 h na odbočení z Botanickej ulice doľava do Mlynskej doliny. TASR o tom informovala hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová.

Vodiči liniek č. 32 a N29 (smer Hlavná stanica) pokračujú z Botanickej ulice priamo na Nábrežie arm. gen. Svobodu a obrat vykonajú za zastávkou Lafranconi.

"Počas uzávierky teda budú dotknuté linky premávať v smere na Hlavnú stanicu cez priecestie až za zastávkou Lafranconi, kde sa otočia do protismeru. K zmene obsluhy zastávok nedôjde," uviedla hovorkyňa.

Linka č. 33 pôjde v rámci dojazdov trolejbusov do Vozovne Hroboňova cez Botanickú, Nábr. arm. gen. Svobodu, Rázusovo nábr., Dostojevského rad, Karadžičova, Šancová, Pražská, Prokopa Veľkého.