Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Bratislava

Hlavná dopravná inžinierka Bratislavy na poste končí

Na snímke hlavná dopravná inžinierka Bratislavy Tatiana Kratochvílová počas brífingu s novinármi pri príležitosti kontroly prác na Štúrovej ulici v časti križovatka Jesenského-Štúrova, začiatok Štúrovej ulice v smere z Jesenského ulice 10. júla 2015 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

Sama Kratochvílová to TASR telefonicky potvrdila. O dôvodoch svojho odchodu však hovoriť nechcela.

>Bratislava 8. decembra (TASR) - Tatiana Kratochvílová končí vo funkcii hlavnej dopravnej inžinierky Bratislavy. Podľa hovorkyne hlavného mesta Ivany Skokanovej sa tak deje na základe dohody s primátorom Ivom Nesrovnalom.

„V doprave v Bratislave je stále čo zlepšovať, naštartovali sme ale viaceré projekty a verím, že aj vďaka nim sa bude Bratislava posúvať dopredu," povedala na margo svojho odchodu Kratochvílová.

Nesrovnal ocenil jej prácu a výsledky, ktoré za rok vo funkcii dosiahla. "Najviditeľnejším projektom je nepochybne Starý most, ktorý sa nám po úvodných peripetiách podarilo aj vďaka jej profesionalite a odbornému prístupu dostať pod kontrolu, a dnes vieme, že ho dokončíme včas," vyjadril svoje poďakovanie Nesrovnal.

Oznámenie o Kratochvílovej odchode prichádza len niekoľko dní pred dokončením Starého mosta, ktorý má byť hotový 15. decembra.