Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Bratislava

Jarovce vyhlásili verejné obstarávanie na revitalizáciu telocvične

Ilustračná snímka Foto: TASR/Pavol Ďurčo

Rekonštrukciou a modernizáciou pôvodného objektu telocvične sa vytvorí moderný polyfunkčný objekt s dvoma nadzemnými podlažiami.

Bratislava 12. apríla (TASR) - Mestská časť Bratislava Jarovce vyhlásila v pondelok (11.4.) verejné obstarávanie na revitalizáciu telocvične pri futbalovom ihrisku. TASR o tom dnes informoval vicestarosta a poslanec Jozef Uhler. Predpokladaná hodnota zákazky je 312.000 eur, termín na realizáciu je určený na osem mesiacov. „Suma je stanovená podľa cenníkov, ale predpokladáme, že to vysúťažíme za podstatne nižšiu cenu“, uviedol Uhler.

Rekonštrukciou a modernizáciou pôvodného objektu telocvične sa vytvorí moderný polyfunkčný objekt s dvoma nadzemnými podlažiami, ktorý bude určený na športovo-relaxačné aktivity s možnosťou organizovať v daných priestoroch spoločenské podujatia obce.

„Revitalizácia bude pozostávať z nadstavby zníženej časti budovy a kompletnej rekonštrukcie existujúcich priestorov, vytvoria sa tak športové plochy pre viacero športových disciplín, ako napríklad futbal, bedminton, tenis či volejbal“, spresnil Uhler. V budove pôvodnej obecnej telocvične pribudne aj priestor pre posilňovňu, klubovú miestnosť, tribúnu a ďalšiu šatňu a sprchy.

Rekonštrukcia objektu telocvične, ktorá má priamu nadväznosť na športovú plochu ihriska a spolu s priľahlými budovami tvorí súčasť športového areálu, bude financovaná z rozpočtu obce. Ponuky do verejného obstarávania môžu záujemcovia predkladať do 2. mája 2016.