Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

Karlovovešťania nahlasujú výtlky mailom i cez web odkazprestarostu.sk

Erb mestskej časti Bratislavy Karlovej Vsi Foto: Heraldický register SR

Miestny úrad v Karlovej Vsi dostal zatiaľ sedem mailov, ktorými obyvatelia mestskej časti upozorňujú na výtlky vo svojom okolí.

Bratislava 13. apríla (TASR) - Miestny úrad v Karlovej Vsi dostal zatiaľ sedem mailov, ktorými obyvatelia mestskej časti upozorňujú na výtlky vo svojom okolí. Michal Skalník z kancelárie prednostu Karlovej Vsi TASR informoval, že upozornenia sa týkali napríklad poškodenia ciest na uliciach Nad Lúčkami, Sološnická, Veternicová, Beniakova, Pustá.

"Vo všetkých prípadoch sa situácia rieši," skonštatoval Skalník. Mestská časť začala od apríla opravovať výtlky na cestách III. a IV. triedy, ktoré má v správe. Výtlky opravuje dodávateľská spoločnosť podľa zoznamu a zadania referátu dopravy karloveského úradu. "Aby však niečo neuniklo pozornosti, možnosť oznámiť poškodenia ciest sme dali aj občanom a zriadili sme na to špeciálnu mailovú adresu vytlky@karlovaves.sk," pripomenul Skalník.

Dodal, že občania nahlasujú výtlky aj prostredníctvom stránky odkazprestarostu.sk. "V tomto prípade sme dostali oznámenie na štyri výtlky, tri z nich, ktoré boli na cestách v našej správe, sú už opravené," uviedol Skalník.