Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Bratislava

Mladíka, ktorý chcel skočiť z bratislavského Mosta SNP, zachránili

Na snímke modelové záchranárske cvičenie na reštaurácii Ufo na Moste SNP, 6. novembra 2012 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

Sedel na mostnom zábradlí, odmietal s policajtmi komunikovať a neustále sa vyhrážal, že v prípade ich priblíženia z mosta skočí. Vyjednávači ho nakoniec od samovraždy po 40 minútach odhovorili.

Bratislava 18. februára (TASR) - Z bratislavského Mosta SNP chcel dnes do Dunaja skočiť 24-ročný muž z Bratislavy. Sedel na mostnom zábradlí, odmietal s policajtmi komunikovať a neustále sa vyhrážal, že v prípade ich priblíženia z mosta skočí. Policajní vyjednávači ho nakoniec od samovraždy po 40 minútach odhovorili.

Ako TASR ďalej informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová, o úmysle mladíka skočiť z mosta polícii povedala jeho priateľka dnes krátko po 6.30 h. Na miesto prišli všetky záchranné zložky. "Po príchode policajti na mostnom priechode pre chodcov spozorovali neznámeho muža, ktorý sedel na mostnom zábradlí," priblížila hovorkyňa.

Za účasti policajných vyjednávačov však nakoniec mladík zo zábradlia zišiel a o Bratislavčana sa potom postarali zdravotníci.