Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Bratislava

Na odbernom mieste v Mlynskej doline je situácia pokojná

Na Slovensku sa začalo druhé kolo celoplošného testovania na ochorenie COVID-19. Testovať sa bude od soboty 7. novembra do nedele 8. novembra 2020 vo vybraných 45 okresoch, v ktorých počet ľudí s pozitívnym výsledkom testov dosiahol v rámci prvého kola celoplošného testovania obyvateľov hranicu 0,7 percenta a viac. Okrem odberových miest v rámci 45 tzv. červených okresov sa budú môcť ľudia počas víkendu otestovať na ochorenie COVID-19 aj vo viacerých odberových miestach v celkovo trinástich tzv. zelených okresoch, v ktorých sa druhé kolo testovania neplánovalo. Na snímke ľudia čakajú v rade na odbernom mieste v Mlynskej doline 7. novembra 2020 v Bratislave. Foto: TASR - Jakub Kotian

Testuje sa v exteriéri na parkovacej ploche.

Bratislava 7. novembra (TASR) - Dopravná situácia v blízkosti odberného miesta v Mlynskej doline v Bratislave - zriadeného v rámci plošného testovania - je pokojná. Cesty sú prejazdné. TASR to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Veronika Martiniaková.

Pri otvorení odberných miestnosti polícia nezaznamenala narušenie verejného poriadku. Testuje sa v exteriéri na parkovacej ploche.

Počas víkendu sa možno dať otestovať antigénovým testom aj v 13 zelených okresoch, kde sa druhé kolo plošného testovania neplánovalo. Odberné miesto v Mlynskej doline je jedným z takýchto miest fungujúcich v "zelenom" okrese.