Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Bratislava

Na Pražskej ulici je prerušená premávka trolejbusov 42, 49 a 64

Ilustračné foto. Foto: TASR - Michal Svítok

Linky 49 a 64 premávajú skrátenou trasou. Za zastávkou Karpatská (B) premávajú na Hlavnú stanicu a späť na Mliekarenskú alebo Jelačičovu.

Bratislava 15. februára (TASR) - Na Pražskej ulici v Bratislave je prerušená premávka trolejbusov 42, 49 a 64. Dôvodom je oprava trolejového vedenia. Vo štvrtok ráno preto premáva aj náhradná doprava. Dopravný podnik Bratislava (DPB) o tom informuje na svojej stránke.

Linky 49 a 64 premávajú skrátenou trasou. Za zastávkou Karpatská (B) premávajú na Hlavnú stanicu a späť na Mliekarenskú alebo Jelačičovu. Trolejbus číslo 42 premáva medzi zastávkami Hodžovo námestie a Patrónka cez Palisády, Mudroňovu, Lovinského, Valašskú a Patrónku, priblížil DPB.

Náhradná linka X42 ide cez Červený most, Patrónku, Valašskú, Limbovú, Stromovú, Pražskú, Hodžovo námestie a späť. Náhradný autobus číslo X49 jazdí obojsmerne Hlavná stanica cez Pražskú, Stromovú, Vlársku na Národný ústav srdcových a cievnych chorôb a Národný onkologický ústav.

Medzi zástavkami Pod stanicou a Patrónka premáva obojsmerne linka 21, ktorá ide cez Stromovú a Limbovú. V smere jazdy z Autobusovej stanice vykoná podľa DPB aj zachádzku na Hlavnú stanicu.