Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislava

Nedeľné popoludnie v bratislavskom Ružinove bude patriť deťom

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Podujatie sa začne rozprávkovými súťažami.

Bratislava 5. júna (TASR) – Prvá júnová nedeľa v bratislavskom Ružinove bude popoludní patriť deťom. Tie svoj nedávny medzinárodný deň oslávia v rozprávkovej zóne plnej rozprávkových postavičiek, hier a súťažných stanovíšť pred Domom kultúry (DK) Ružinov. Podujatie organizuje mestská časť v spolupráci s miestnou organizáciu Cultus Ružinov.

Podujatie sa začne rozprávkovými súťažami. Každé dieťa dostane hraciu kartičku, do ktorej za splnenie jednotlivej súťažnej disciplíny dostane pečiatku. "Za absolvovanie všetkých 15 stanovíšť čaká na malých dobrodruhov darček," približujú organizátori.

V rámci sprievodného programu sa deti môžu tešiť na nafukovací hrad, tvorivé dielne, tanečné vystúpenie, maskotov, maľovanie na tvár, súkromnú zbierku plyšových medvedíkov či fotokútik. Pripravené budú tiež štyri herné zóny s interaktívnou zábavou, kde môžu deti zapojiť svoju fantáziu a zároveň sa kreatívne zabaviť.

V ružovej Barbie zóne sa môžu dievčatá zahrať na módne návrhárky. Modrá Hot Wheels zóna ponúkne zábavu pre chlapcov a ich otcov, ktorí si budú môcť zasúťažiť v pretekoch na najnovších autodráhach. Najmenších bude čakať zóna s rozprávkovou postavičkou Vláčikom Tomášom. Novinkou bude zábavná zóna s Mimonmi.

Podujatie sa začína o 15.00 a potrvá do 18.00 h.