Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Bratislava

Návšteva pápeža spôsobí v sobotu v Bratislave dopravné obmedzenia

Ilustračné foto. Foto: FOTO TASR/Michal Svítok

Na hraničnom priechode Jarovce-Kittsee a Čunovo-Rajka budú obmedzenia od 19:00 do 20:00. Vodiči sa v utorok zdržia aj na diaľnici D2 od Pečni v smere na Most Lafranconi od 19:00 do 20:00.

Bratislava 10. septembra (TASR) – V Bratislave sa v utorok v súvislosti s návštevou pápeža Františka vyskytne niekoľko dopravných obmedzení. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.



So zdržaním musia vodiči počítať v predpoludňajších hodinách najmä v okolí Horského parku v Starom Meste, v Mlynskej doline, na diaľnici D2 od Lamača a od hraničného priechodu z Rakúska a Maďarska a na diaľničnom obchvate D1 po Zlaté Piesky, približujú policajti. V popoludňajších hodinách budú zdržania na diaľničnom obchvate D1 a diaľnici D2 od hraničného priechodu z Rakúska a Maďarska, Mlynskú dolinu a v Starom Meste v okolí Horského parku.

Obmedzenie bude podľa polície od 5.30 h do 7.30 h na hraničnom priechode Brodské - Břeclav. Od 6.30 h do 8.00 h bude obmedzenie na hraničnom priechode Jarovce-Kitsee a Čunovo-Rajka. Od 7.00 h do 8.00 h musia v utorok vodiči počítať s dopravným obmedzením na Lesnej ulici, Ulici Prokopa Veľkého, Brnianskej, križovatke Patrónka, Mlynskej doline, na obchvate diaľnice D2 a D1 a na Ivánskej ceste.

Na hraničnom priechode Jarovce-Kittsee a Čunovo-Rajka budú obmedzenia od 19.00 h do 20.00 h. Vodiči sa v utorok zdržia aj na diaľnici D2 od Pečni v smere na Most Lafranconi od 19.00 h do 20.00 h. V takom istom čase budú obmedzenia na Ivánskej ceste, obchvatoch D1 a D2, v Mlynskej doline, na križovatke Patrónka, Brnianskej ulici, Ulici Prokopa Veľkého a Lesnej ulici.

„V uvedených časoch budú ulice a hraničné priechody uzatvorené na nevyhnutne potrebný čas v súvislosti s presunom delegácie Svätého Otca. Rovnako sa to týka aj nákladnej dopravy," vysvetlila pre TASR hovorkyňa polície Denisa Bárdyová.