Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Bratislava

Po nehode dvoch áut sa vodiči pohádali, jeden z miesta ušiel

Ilustračné foto Foto: TASR

Na miesto vyslali hliadku Pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorá vozidlo spozorovala zaparkované pred jedným z domov v obci Závod.

Bratislava 8. júna (TASR) - V Malackách sa v utorok (7.6.) podvečer zrazili dve autá. Vodiči sa pohádali a malo dôjsť aj k bitke. Jeden z vodičov z miesta nehody ušiel. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Podľa doterajších informácií malo na Záhoráckej ulici v smere na Veľké Leváre dôjsť k zrážke dvoch vozidiel, ktoré po približne 100 metroch od zrážky zastavili pri krajnici," opisuje Szeiff. Pokračuje, že jeden z vodičov po konflikte ostal na mieste a druhý odišiel preč.

Na miesto vyslali hliadku Pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorá vozidlo spozorovala zaparkované pred jedným z domov v obci Závod. "Na mieste sa policajti skontaktovali s vodičom, ktorý daný incident potvrdil a priznal sa, že bol jeden z jeho účastníkov," povedal Szeiff.

Z dôvodu podozrenia z viacerých protiprávnych skutkov muža podľa Szeiffa zadržali a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Ako dodal hovorca, vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe, ako aj vyšetrovaním presných okolností incidentu sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách.