Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Bratislava

Počas osláv Dňa Európy vystúpia Korben Dallas i Puding pani Elvisovej

Na archívnej snímke spevák kapely Korben Dallas Juraj Benetin. Foto: TASR - Martin Palkovič

Okrem hudby bude od 10.00 do 18.00 h pripravený sprievodný program

Bratislava 8. mája (TASR) - Utorok (9.5.) bude v Bratislave patriť oslavám Dňa Európy. Na Hlavnom námestí vystúpia kapely Korben Dallas, Puding pani Elvisovej a Tolstoys. Na hlavnom pódiu sa vystriedajú aj rôzne záujmové skupiny s vystúpeniami v slovenčine i v ďalších európskych jazykoch.

Okrem hudby bude od 10.00 do 18.00 h pripravený sprievodný program s kvízmi, súťažami a kreatívnymi aktivitami súvisiacimi s Európskou úniou. V stánkoch európskych veľvyslanectiev, kultúrnych centier, európskych sietí, ako aj v stánku Zastúpenia Európskej komisie v SR a Informačnej kancelárie Európskeho parlamentu, sa bude možné dozvedieť všetko o členských krajinách Európskej únie aj o príležitostiach, ktoré EÚ ponúka.

Organizátormi osláv Dňa Európy v Bratislave sú Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku a Informačná kancelária Európskeho parlamentu v SR. Partnermi podujatia sú Úrad vlády SR v spolupráci s Riadiacimi orgánmi Európskych štrukturálnych a investičných fondov, Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR a Hlavné mesto Bratislava.

TASR informácie poskytol tlačový odbor Úradu vlády SR.