Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Bratislava

Policajti pátrajú po páchateľovi lúpeže na zastávke v Rusovciach

Na policajnej snímke páchateľ lúpeže v Rusovciach. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

V prípade spoznania muža sa má verejnosť obrátiť na políciu osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru.

Bratislava 25. mája (TASR) - Bratislavskí policajti pátrajú po neznámom mužovi, ktorý sa mal dopustiť lúpeže na zastávke MHD v bratislavských Rusovciach. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Neznámy páchateľ mal na zastávke fyzicky napadnúť a okradnúť seniorku.

K lúpeži došlo v pondelok (24. 5.) krátko po 14.00 h na zastávke MHD Kaštieľ – Rusovce. "Doposiaľ neznámy páchateľ využil moment, keď poškodená 68-ročná žena kupovala lístok na MHD a chcel si prisvojiť jej cestovnú tašku. Poškodená mu v tom však zabránila, na čo jej muž začal vulgárne nadávať a kopať ju do oblasti nôh. Na poškodenú seniorku sa opakovane zahnal päsťou do oblasti tváre, avšak žena sa úderom vyhla. Poškodenej následne vytrhol cestovnú tašku a z miesta chcel utiecť, žena však utekala za ním v smere k rodinným domom. Páchateľ následne tašku prehodil cez plot na pozemok jedného z rodinných domov a utiekol naspäť na zastávku, kde nastúpil na prichádzajúci autobus MHD," uviedol hovorca.

Polícia pátra po totožnosti muža, ktorého zábery zverejnila. V prípade spoznania muža sa má verejnosť obrátiť na políciu osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru, na bezplatnom čísle 158 alebo cez správu na sociálnej sieti bratislavskej krajskej polície.