Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Bratislava

V obchodoch na bratislavskej Pribinovej kradli zlodejky oblečenie

Policajti v hlavnom meste pátrajú po dvoch neznámych ženách a zároveň žiadajú verejnosť o pomoc pri ich stotožnení. Foto: TASR

Polícia hľadá ženy, ktoré odišli bez zaplatenia 22. septembra a 1.októbra.

Bratislava 10. novembra (TASR) - Policajti v hlavnom meste pátrajú po dvoch neznámych ženách a zároveň žiadajú verejnosť o pomoc pri ich stotožnení. Obe sa mali dopustiť prečinu krádeže ešte 22. septembra. TASR o tom dnes informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Ženy si vtedy z predajne obchodného domu na Pribinovej ulici odniesli v čase medzi 17.15 a 17.30 h celkovo šesť dámskych svetrov, deväť dámskych a tri pánske tričká, ako aj jeden pár dámskych topánok, čím spôsobili škodu za takmer 1500 eur.

Policajti v hlavnom meste pátrajú po dvoch neznámych ženách a zároveň žiadajú verejnosť o pomoc pri ich stotožnení.
Foto: TASR


"Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť ženy na fotografiách, oznámte na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," doplnila Kurucová.

Odniesli si tovar za vyše 800 eur



Policajti v hlavnom meste pátrajú po dvoch neznámych ženách a zároveň žiadajú verejnosť o pomoc pri ich stotožnení. Obe sa mali prečinu krádeže dopustiť 1. októbra. TASR o tom dnes informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Páchateľky si vtedy z predajne obchodného domu na Pribinovej ulici odniesli medzi 16.12 a 16.30 h okrem iného tri dámske svetre, päť dámskych tričiek a dámsku mikinu, čím spôsobili škodu za 885 eur.