Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody z 9. januára v Bratislave

Ilustračné foto Foto: Tablet.TV

K dopravnej nehode došlo v čase o 6.30 h na Gagarinovej ulici, v blízkosti križovatky zjazd z Diaľničného obchvatu D1 – Gagarinova.

Bratislava 12. januára (TASR) - Odbor dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu KR PZ v Bratislave hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala 9. januára v čase o 6.30 h na Gagarinovej ulici, v blízkosti križovatky zjazd z Diaľničného obchvatu D1 – Gagarinova.

Počas premávky v uvedenom úseku došlo v strednom jazdnom pruhu v smere na Tomášikovu ulicu k stretu osobného motorového vozidla zn. Mercedes, striebornej farby, neúplného EČV (TT ...) a chodkyne, ktorá prechádzala cez riadne vyznačený priechod pre chodcov. Po zrážke neznáma vodička na mieste dopravnej nehody zastavila, po vzájomnej dohode s chodkyňou z miesta odišli preč, nakoľko chodkyňa na mieste nepociťovala žiadne zranenia. Chodkyňa nehodu ohlásila v uvedený deň až v čase o 21. hodine z dôvodu bolesti, ktorá sa prejavila neskôr v priebehu dňa.

Svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase na uvedenom úseku Gagarinovej ulice priebeh a okolnosti tejto dopravnej nehody, prípadne neznámu vodičku osobného motorového vozidla zn. Mercedes, polícia žiada, aby sa osobne prihlásili na Odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu so sídlom na Osvetovej ulici č. 4. Môžu sa ozvať aj telefonicky na čísle 09610 32557 alebo na bezplatnom čísle 158.

TASR dnes informoval Michal Szeiff z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.