Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislava

VIDEO: Hasičom sa podarilo zlikvidovať požiar na Kazanskej ulici

Na snímke požiar budovy skladu na Kazanskej ulici v Podunajských Biskupiciach v Bratislave 10. mája 2021. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Vzniknutá škoda je predbežne vyčíslená na viac ako 200.000 eur.

Bratislava 10. mája (TASR) - Hasičom sa podarilo zlikvidovať požiar skladov s pneumatikami, ku ktorému došlo v pondelok poobede na Kazanskej ulici v Podunajských Biskupiciach v Bratislave. Hasiči sa po zbalení techniky a vecných prostriedkov presunú na svoje základne. TASR o tom informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).



Ako uviedla, na miesto bola vyslaná expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiarov, keďže škoda je predbežne vyčíslená na viac ako 200.000 eur. Zároveň budú pracovníci z Kontrolných chemických laboratórií civilnej ochrany (KCHL CO) z dôvodu silného zadymenia vykonávať merania kvality ovzdušia v okolí.

"Prosíme obyvateľov Podunajských Biskupíc v lokalitách zasiahnutých zadymením z požiaru, neotvárajte okná a podľa možností nevychádzajte von. Nevieme stále, aké splodiny sú v ovzduší," uviedla na socialnej sieti mestská časť Podunajské Biskupice.