Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

Polícia pátra po totožnosti dvoch mužov podozrivých z výtržníctva

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

K výtržníctvu malo dôjsť v bratislavskom podniku na Námestí SNP.

Bratislava 5. januára (TASR) - Policajti pátrajú po totožnosti dvoch mužov, ktorí sú podozriví z prečinu výtržníctva v bratislavskom podniku na Námestí SNP a žiadajú verejnosť o pomoc. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Tatiana Kurucová.

Podľa jej slov mal neznámy páchateľ v sobotu (3.1.) v čase okolo 4.40 h v priestoroch podniku na Námestí SNP v Bratislave hodiť na 35-ročného muža stoličku. Tá ho zasiahla do hlavy a spôsobila mu tržnú ranu. "Bezpečnostné kamery umiestnené v podniku zaznamenali osoby, ktoré sa v tom čase v jeho priestoroch nachádzali a po totožnosti ktorých polícia pátra," uviedla Kurucová.

Jeden muž bol podľa nej vysoký približne 160 cm, strednej postavy a mohol byť vo veku 25 - 30 rokov. "Na hlave mal modrú šiltovku, oblečené modré rifle, svetlú mikinu s dlhými rukávmi a kapucňou," spresnila hovorkyňa.

Druhý muž mohol byť podľa polície taktiež vo veku 25 - 30 rokov, vysoký približne 160 cm a strednej postavy. "Mal hnedé, nakrátko ostrihané vlasy a briadku. Oblečené mal modré rifle, modré tričko a čiernu bundu," povedala Kurucová.

Verejnosť môže oznámiť akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb, na čísle polície 158, na čísle 09610 31705 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.