Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Bratislava

Polícia pátra po mužovi, ktorý v Bratislave ukradol auto

Bratislavskí policajti pátrajú po mužovi, ktorý z podzemnej garáže domu na Dunajskej ulici ukradol auto. Jeho majiteľovi tak spôsobil škodu vo výške viac ako 2660 eur. Foto: TASR/KR PZ

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby, môžu obyvatelia oznámiť na čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Bratislava 1. apríla (TASR) - Bratislavskí policajti pátrajú po mužovi, ktorý z podzemnej garáže domu na Dunajskej ulici ukradol auto. Jeho majiteľovi tak spôsobil škodu vo výške viac ako 2660 eur. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Neznámy páchateľ si doposiaľ presne nezisteným spôsobom zadovážil kľúče od osobného motorového vozidla značky Škoda Octavia, ktoré následne 28. marca odcudzil," priblížil hovorca.

O pomoc pri pátraní polícia žiada i verejnosť. Muž má 37 až 45 rokov, je strednej postavy s výškou asi 180 centimetrov. V čase krádeže mal nakrátko ostrihané prešedivené vlasy, oblečenú mikinu s bielomodrými rukávmi a kapucňou, tmavú vestu, modré rifle a hnedé topánky. Pravdepodobne nosí dioptrické okuliare.