Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

Pátrajú po páchateľoch, ktorí ukradli mobily za viac ako 1100 euro

Ilustračné foto. Foto: Ilustračné foto: TASR/Radovan Stoklasa

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na fotografiách, oznámte na čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Bratislava 16. apríla (TASR) - Bratislavskí policajti pátrajú po páchateľoch, ktorí 4. apríla ukradli v obchode s elektronikou dva mobily v hodnote viac ako 1100 eur. Prevádzka sa nachádza v nákupnom centre vo štvrtom bratislavskom okrese. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri identifikovaní páchateľov, k dispozícii má fotografie.

"Dosiaľ neznámy páchateľ krátko pred 15.30 h vošiel do prevádzky, deaktivoval bezpečnostný systém, ktorý napájal vystavené mobilné telefóny a odcudzil mobil v hodnote 699 eur. V rovnaký deň krátko po 16.00 h do rovnakej prevádzky vošla žena a muž neznámej totožnosti, po chvíli neznáma žena rovnakým spôsobom ako v prechádzajúcom prípade najprv deaktivovala a následne odcudzila druhý mobilný telefón v celkovej hodnote 439 eur. Z miesta odišla na doposiaľ neznáme miesto," informoval TASR bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

V prvom skutku šlo podľa jeho slov o osobu mužského pohlavia vo veku približne 20 rokov. Muž vysoký asi 165 centimetrov, štíhlej postavy, mal oblečené žlté tričko, tmavú bundu, modré rifle, na chrbte mal ruksak červenej farby.

V druhom prípade šlo o osobu rovnakého pohlavia vo veku približne 20 rokov. Muž mal výšku 165 centimetrov, bol štíhlej postavy, oblečenú mal tmavú mikinu s kapucňou, tmavé rifle, na hlave modrú šiltovku, na krku výrazné tetovanie. Žena bola vo veku asi 30 rokov, mala hnedé vlasy, oblečenú mala šedú mikinu s kapucňou, modré rifle, tenisky ružovej farby, so sebou mala oranžovú kabelku.

"Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na fotografiách, oznámte na čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodal Szeiff.