Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

Polícia pátra po páchateľoch, ktorí so zbraňou okradli Mexičana

Bezpečnostné opatrenia, ilustračné foto Foto: TASR/AP

Objasňuje zločin lúpeže spolupáchateľstvom a požiadala o pomoc aj verejnosť. TASR o tom dnes informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Bratislava 15. mája (TASR) - Polícia pátra po neznámych páchateľoch, ktorí v noci 26. februára v Bratislave okradli Mexičana. Objasňuje zločin lúpeže spolupáchateľstvom a požiadala o pomoc aj verejnosť. TASR o tom dnes informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Cudzincovi, ktorý vchádzal do jedného z podnikov na Panenskej ulici 28, vzali 90 eur, kreditnú a študentskú kartu a kľúče od internátnej izby. Pod hrozbou použitia zbrane mu vzali aj mobil a utiekli smerom na Hodžovo námestie. "Poškodenému spôsobili škodu vo výške 460 eur," povedala hovorkyňa.

Dodala, že neznámi páchatelia boli muži. Prvý bol vo veku 20 až 30 rokov, strednej postavy, oblečenú mal čiernu bundu s kapucňou, pravdepodobne rifle modrej farby a biele tenisky.

Druhý muž bol vo veku 25 až 30 rokov, silnejšej postavy, oblečenú mal bundu, tmavú šiltovku, tepláky s nápisom a tmavé tenisky.

"Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na fotografiách, oznámte na čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Mihalíková.