Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Bratislava

ZRÁŽKA TROCH ÁUT: Pri nehode v Ivanke pri Dunaji sa zranili dve osoby

Snímka z nehody, ktorá sa stala v Ivanke pri Dunaji, 14. júna 2021. Foto: Facebook - Polícia SR - Bratislavský kraj

Škoda bola predbežne vyčíslená na 18.000 eur, doplnila polícia.

Bratislava 14. júna (TASR) - Pri pondelkovej zrážke troch vozidiel v Ivanke pri Dunaji sa zranili dve osoby. Informujú o tom bratislavskí policajti na sociálnej sieti. Zelená vlna RTVS pôvodne informovala o štyroch vozidlách, polícia spresnila, že došlo k zrážke troch áut. Úsek je už podľa Zelenej vlny RTVS prejazdný. K nehode došlo v pondelok ráno na križovatke Nádražná ulica – Ivanka pri Dunaji.

"Podľa doterajších informácií vodič osobného motorového vozidla značky Škoda Octavia pravdepodobne nedal prednosť v jazde vodičovi osobného motorového vozidla značky Honda CR–V, a tak došlo k ich zrážke. V dôsledku tohto nárazu vozidlo značky Škoda Octavia odhodilo do protismeru, kde následne narazilo do ďalšieho osobného motorového vozidla značky Peugeot 308," ozrejmili policajti.

Dvaja vodiči utrpeli ľahšie zranenia, s ktorými boli prevezení do jednej z bratislavských nemocníc, kde im odoberú vzorku krvi na zistenie prítomnosti alkoholu. U tretieho vodiča bol alkohol vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčený. "Škoda bola predbežne vyčíslená na 18.000 eur," doplnila polícia.

Policajti žiadajú vodičov, aby pri prejazde úsekom zvýšili pozornosť a rešpektovali pokyny policajtov, ktorí tam dokumentujú dopravnú nehodu. Ďalšie okolnosti nehody sa objasňujú.